Waarom een (bamboe) vloer online kopen heel gewoon is! - De Bamboe Hut

Waarom een bamboe vloer online kopen heel gewoon is!

Waarom een bamboe vloer online kopen heel gewoon is!

Hoe kies je nou het juiste behang of de juiste kleur verf voor op de muren in je huis? De meeste mensen gaan naar een bouwmarkt en zoeken daar staaltjes uit. Thuis sta je dan met papiertjes met kleine gekleurde vlakjes, of proefstrookjes behang bij de muren en je meubels te kijken of het kleurt en past.

Dat kan handiger dachten wij bij De Bamboe Hut. Maar hoe?

Bamboe is een veelzijdig product en er zijn dan ook een groot aantal verschillende soorten vloeren om uit te kiezen. Wat belangrijk is, is in wat voor ruimte de vloer komt te liggen. Zo zijn sommige bamboevloeren zeer geschikt voor ruimtes met vloerverwarming en andere vloeren juist weer voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Ook zijn er bijvoorbeeld vloeren beschikbaar die ideaal zijn in omgevingen waar de vloer het zwaar te verduren krijgt.

Een vloer kiezen met de vloeren kiezer

Om het juiste type te kiezen hebben wij een uitgebreid overzicht gemaakt waarin alle mogelijkheden zijn meegenomen. De bamboe vloeren kiezer. Je vind hem hier.

Als je het juiste vloertype hebt gekozen zijn er nog verschillende kleuren en afwerkingen mogelijk. Onze duidelijke en scherpe foto’s geven een heel goed beeld van de vloer, maar je ziet het pas echt goed als je daadwerkelijk een stukje vloer in handen hebt. Daar hebben we de samplebox voor! Wij zijn hierin uniek in de markt.

Vraag een bamboe vloer sample aan

Zoals je producten toevoegt aan je boodschappenwagentje bij Coolblue of Bol.com, voeg je tot maximaal drie verschillende vloeren toe aan je sampleaanvraag door op de “Vraag sample aan” knop te klikken op een productpagina zoals deze. Vervolgens vul je je gegevens in en sturen wij de samplebox naar je op. Je kunt dan rustig thuis kijken hoe de vloer er uitziet en de kleur matchen aan je interieur.

Meten is weten

Wanneer je je definitieve keuze hebt gemaakt meet je de ruimte op en geef je op de productpagina aan hoeveel vierkante meter je nodig hebt. Wij berekenen automatisch hoeveel pakketten met vloerdelen er nodig zijn om de vloer te kunnen leggen, inclusief snijverlies. Je rekent af en de vloer wordt netjes bij je thuis bezorgd. De Bamboe Hut kan indien gewenst zeer snel leveren. Geen auto in- en uitladen, de vloer wordt tot aan de deur bezorgd!

Een kind kan de was doen

Een van de grote voordelen van een bamboe vloer is, dat je hem makkelijk zelf kunt leggen. Er zijn duidelijke instructies voor iedere soort vloer.

Zo kun je dus een vloer bestellen zonder van de bank af te komen. Je zal er alleen wel vanaf moeten om hem te leggen...

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk