Welke bamboe vloer kiest u | De Bamboe Hut - De Bamboe Hut

Welke bamboe vloer kiest u?

Welke bamboe vloer kiest u?

Wanneer we spreken over een bamboe vloer denken veel mensen aan de dunne bamboestokken die veel worden gebruikt voor het rechthouden van lang groeiende planten of als decoratie in de achtertuin. Maar dat is slechts een van de vele soorten bamboe die er bestaan. Het soort bamboe wat voor vloeren gebruikt wordt is zeer hard, duurzaam en stabiel. Bovendien krimpt bamboe niet.

Waarom kiezen voor een bamboe vloer

Een bamboe vloer heeft een natuurlijke en warme uitstraling. Wie hier veel belang aan hecht zit bij bamboe dus zeker goed. Bamboevloeren zijn in verschillende type en kleuren te vinden. Een robuuste bamboe forest vloer of een mooie gladde bamboe plain pressed vloer. Een lichte white of een donkere colonial kleur. Voor ieder interieur is bij ons een passende bamboe vloer te vinden!

Bamboe vloer bestellen

U kunt uw bamboe vloer eenvoudig bestellen via onze website. Mocht u nog vragen hebben over uw bamboe vloer, neemt u dan gerust contact met ons op. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om in onze showroom een ruime collectie vloeren te komen bekijken.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk