Vloerverwarming bij een bamboevloer | De Bamboe Hut - De Bamboe Hut

Ondervloer vloerverwarming

Ondervloer vloerverwarming

Waarom een ondervloer?

Als u een bamboevloer heeft gelegd, dat wilt u natuurlijk dat deze vloer een zo lang mogelijke levensduur heeft. Een ondervloer is hier medebepalend voor en wanneer u een zwevende vloer heeft gelegd is het zelfs noodzakelijk dat u eerst een ondervloer legt. Er zijn ondervloeren van speciaal voor beton, hout en speciaal voor vloerverwarming.

Kies een ondervloer altijd op basis van onderstaande punten:

  • Vochtdichtheid
  • Egaliserend vermogen
  • Warmte-Isolatie
  • Geluidsdemping

Kijk goed naar de productspecificaties en als u vragen heeft kunt u altijd contact op nemen met De Bamboe Hut en dan helpen wij u graag verder met uw bamboe vloer.

Ondervloer vloerverwarming

Een ondervloer bij vloerverwarming is een must. Let bij het aankopen van een ondervloer voor vloerverwarming altijd goed op of de ondervloer ook daadwerkelijke geschikt is voor vloerverwarming, en niet alleen voor vloerverkoeling.

Een ander belangrijk onderdeel bij het kiezen van de ondervloer voor vloerverwarming is de isolatiewaarde van de ondervloer. Kies niet voor een ondervloer met een zeer hoge isolatiewaarde, omdat er dan geen warmte meer doorheen kan komen en het rendement op de vloerverwarming verdwijnt.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk