Verkeersborden van bamboe | De Bamboe Hut - De Bamboe Hut

Stop! Behalve vloeren, nu ook verkeersborden van bamboe

Stop! Behalve vloeren, nu ook verkeersborden van bamboe

Behalve dat bamboe er, zeker bij vloeren, prachtig uitziet is het ook nog eens hartstikke duurzaam. Dan heb je ook gelijk de twee belangrijkste redenen die de oprichter van de Bamboe Hut, Willem van Veenendaal, had om de Bamboe Hut op te richten.

Eerste ontmoeting

Tijdens zijn reizen in Azië kwam Willem voor het eerst echt in aanraking met bamboe. Hij zag daar de vele mogelijkheden en vele gezichten van bamboe. Hij werd niet alleen gegrepen door de schoonheid van het materiaal, maar was ook vooral geïnteresseerd in het duurzame aspect van bamboe. Duurzaam, als in goed voor het milieu en duurzaam, als in gaat heel lang mee.

Bamboespecialist MOSO

Weer thuis in Nederland ging hij op onderzoek uit, vastbesloten om zijn passie voor duurzaamheid en nu ook voor bamboe om te zetten in een onderneming. In zijn zoektocht kwam hij uit bij bamboespecialist MOSO. De drie principes van MOSO, duurzaamheid, product kwaliteit en innovatie, sloten perfect aan bij de visie die hij voor ogen had voor de Bamboe Hut.

Bamboe verkeersborden

Dat die principes gelden voor de vloeren van MOSO hebben vele Bamboe Hut klanten al ervaren. De inwoners en bezoekers van Coevorden kunnen dit nu ook in het verkeer ervaren! MOSO heeft namelijk in samenwerking met verkeersbordenproducent HR een bamboe verkeersbord ontwikkeld.

Product eigenschappen

De duurzaamheid zit hem niet alleen in het gebruik van bamboe. Er is ook een sensor in het verkeersbord verwerkt die het mogelijk en zelfs makkelijk maakt voor gemeenten om onderhoud en reparatie aan de bamboe verkeersborden te managen. Een innovatie die de productkwaliteit waarborgt. Alle MOSO en daarmee ook de Bamboe Hut principes op een rijtje. Op een rondje eigenlijk. De eerste bamboe verkeersborden zijn neergezet bij een rotonde langs de vernieuwde provinciale weg N863. In Coevorden dus.

Bekijk het eens van een andere kant

De voorkant van de verkeersborden is natuurlijk het belangrijkst, maar in dit geval vinden wij de achterkant het mooist. Ben je benieuwd geworden naar het gebruik van bamboe in en rondom huis? Bekijk onze verschillende bamboe vloeren eens voor nieuwe inspiratie op gebied van bamboe!

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk