Korting op bamboe vloer | De Bamboe Hut - De Bamboe Hut

Pinksterweekend actie: 5% korting op een bamboe vloer

Pinksterweekend actie: 5% korting op een bamboe vloer

Het is bijna Pinksteren en dat betekent voor de meeste mensen een lang weekend met een vrije maandag. Er zijn veel dingen die je kan doen in een lang weekend. Eén daarvan is een nieuwe vloer aanschaffen. Wij raden een bamboe vloer aan. En koop je die vloer tijdens het Pinksterweekend, dan krijg je 5% korting op je aankoop!

De keuze is reuze

Een bamboe vloer koop je online bij De Bamboe Hut. Wij schreven daar al eerder over, maar voordat je koopt moet je er eerst eentje uitzoeken. Dan komt het goed uit dat je een lang weekend hebt, want het assortiment van De Bamboe Hut is groot.

Makkelijk of nog makkelijker

Nou zijn onze bamboe vloeren heel goed zelf te leggen als je een beetje handig bent. De variant die het makkelijkst te leggen is die met een click systeem, zoals bijvoorbeeld de Bamboe Noble Click. Die is er in verschillende kleuren en structuren en door het geïntegreerde click systeem is deze eenvoudig te plaatsen. Een andere vloer met dit systeem is de Bamboe Solida.

Anders dan anders

Voor de mensen die op zoek zijn naar een echt unieke bamboe uitstraling hebben wij de Bamboe Forest vloer. Voor deze vloer zijn de bamboe stammen vlak gemaakt, waardoor de buitenschil van de stam de bovenlaag van de vloer vormt. Door dit proces zijn de vloerdelen keihard en hoeven niet geolied of gelakt te worden.

Bamboe Forest vloer

Massief of een toplaag

We hebben bamboe vloeren met een bamboe toplaag en bamboe vloeren die van massief bamboe zijn. Bij een toplaag variant is bamboe geperst op bijvoorbeeld High Density Fiber board, zoals bijvoorbeeld bij de Topbamboe vloeren, waarop een bamboe toplaag van 2,5 mm is geperst. Wil je een langere bredere plank met een toplaag, dan is er de Bamboeplex.

Wil je een massieve bamboe vloer dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Purebamboe variant. Onze oer vloer. Vrijwel alle vloeren in ons assortiment zijn van deze vloer afgeleid. En wil je een langere bredere massieve plank op je vloer, dan is er bijvoorbeeld de Bamboe Elite.

Helemaal af

De Bamboe Forest vloer is dus onbehandeld, maar veel van de andere vloeren zijn afgewerkt met olie of lak. Olie en lak beschermen de vloer tegen vlekken of krassen. Er zijn verschillende kleuren lak, zoals bijvoorbeeld taupe, colonial wit, of transparant. Ook met olie zijn verschillende kleurvarianten mogelijk, zoals naturel of caramel. 

Net als Assepoester

Als de klok middernacht zou slaan zou de baljurk en glazen muiltjes van Assepoester weer veranderen in een oude jurk en versleten schoenen. Nou gaat dat op 2e Pinksterdag om 12 uur middernacht niet met jou gebeuren, maar dan is de 5% kortingsactie wel voorbij. Bestel dus voor 22 mei om 00:00 uur je bamboe vloer!   

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk