Blog

Waarom een bamboe vloer online kopen heel gewoon is!

Waarom een bamboe vloer online kopen heel gewoon is! Hoe kies je nou het juiste behang of de juiste kleur verf voor op de muren in je huis? De meeste mensen gaan naar een bouwmarkt en zoeken daar staaltjes uit. Thuis sta je dan met papiertjes met kleine gekleurde vlakjes, of proefstrookjes behang bij de muren en je meubels te kijken of het kleurt en past.

Bamboe voeren? Bamboe vloeren!

Bamboe voeren? Bamboe vloeren! Panda’s eten bamboe. Heel veel bamboe. Tussen de 500 en 600 kilo bamboe per week. Per panda dus. En het zijn fijnproevers. Ze zijn nogal kieskeurig en eten niet zomaar elke dag dezelfde bamboe. Er zijn in totaal meer dan 40 verschillende bamboesoorten die ze lusten.

Vloeren van bamboe

Vloeren van bamboe Een aantal jaar geleden werden de bamboevloeren voornamelijk toegepast door architecten in grote projecten. Tegenwoordig kunt u ze ook zelf online bij De Bamboe Hut bestellen. Een eigen architect van uw eigen project!

Bamboevloer als grasmat

Bamboevloer als grasmat Je zou het niet zeggen, maar bamboe is officieel een grassoort. Jonge scheuten zijn weliswaar een lekkernij voor pandaberen, maar volwassen bamboe doet toch echt meer aan een boom denken. Het is bijvoorbeeld twee keer zo hard als eiken. Dat je daarmee fantastische dingen kunt maken, weten ze in Azië maar al te goed. Tijdens een van mijn reizen door dat prachtige continent, kwam ik op het idee ook met bamboe te gaan werken.

Hulp nodig bij uw bestelling? Bel 085-4015497

Wij zijn de specialist als het op bamboe vloeren aankomt! De Bamboe Hut is op werkdagen bereikbaar voor vragen en informatie van 11.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur.

  • WebwinkelKeur
Webwinkel Keurmerk